Unieke trips en clinics waar wielrennen (training) met coaching wordt gecombineerd

Ben jij fanatiek wielrenner en wil je tegelijkertijd werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Wij bieden diverse mogelijkheden op dit gebied, van ééndaagse clinics tot avontuurlijke meerdaagse trips. Deze activiteiten bevatten altijd wielertraining en een coachingscomponent.  

September 2016; Wielersportcoach (week) in de Drôme

(voor professionals, zzp'ers, ondernemers).  

Ben jij een actieve professional of ZZP’er en op zoek naar inzichten? Heb jij ook gemerkt dat je op je best bent wanneer je lichamelijk actief bent in de buitenlucht? Dan is deze fietsreis in september echt iets voor jou. Wij gaan fietsen als in een ‘Drôme’!  Tijdens deze week zul je uitgedaagd worden op zowel fysiek als mentaal vlak. In één week ervaar je de combinatie van intensieve fietstraining en coaching op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Het gebied

De Drôme is een prachtig gebied om in het vroege najaar een geweldig fietsavontuur te beleven. In combinatie met coaching- en groepsessies is dit dé place-to-be om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen.

Het zonnetje schijnt, de temperatuur is aangenaam, de omgeving fascinerend! De bergen zijn van het middenniveau. Pittig genoeg, maar minder hoog en lang als bijvoorbeeld in het hooggebergte van de Alpen. Dit biedt ons de mogelijkheid voor veel afwisseling en flexibiliteit tijdens de trainingen.

Wil je meer weten over deze reis? 

9 september 2016: Kom in flow op je racefiets: ééndaagse clinic "flow in één dag" op de Nedereindse Berg

(voor professionals, zzp'ers, ondernemers).

Zit jij regelmatig op je racefiets? Dan heb je vast het gevoel van flow al eens ervaren, bewust of onbewust. Kan je wel wat techniektips en trucs gebruiken? Wil jij leren om sneller een bocht door te komen? Tijdens deze ééndaagse clinic combineren wij een wielertraining met theoretische- en praktische inzichten over flow. Wil jij meer weten over flow en over hoe jij flow kan toepassen in je (werk)leven? Meld je dan aan voor deze inspirerende clinic.

Wielerclinic + theorie: flow in één dag!

Tijdens deze clinic beleven we samen een mooie dag op een wielerparcours dat we volledig voor onszelf hebben. De wieleractiviteit staat in teken van verbetering van je technische vaardigheden. Tegelijkertijd ga je ondervinden hoe je het flow-concept kan toepassen in je leven en op je werk.

Wil je meer weten over deze ééndaagse workshop?