Shift happens outdoor! Avontuurlijke coachingtrips & outdoor teambuilding

Wil jij meer uit jezelf halen of met jouw team beter presteren? Wij geloven dat jij op je best bent in de buitenlucht, volop in actie. Je gaat op in het moment, alles valt op zijn plek en je bent volledig in je element. Op zo'n moment besef je hoeveel energie en kracht je hieraan ontleent. 

Met Outdoorshift gebruiken wij - als trainer coach - juist dié vrijheid en energie. Een outdoorsetting is dé plek om de confontatie met jezelf aan te gaan en te komen tot nieuwe inzichten. Je dagelijkse masker wordt afgezet en je vindt de rust voor zelfreflectie. Outdoor coaching en teambuilding in een omgeving waar jij op je best bent! 

De natuur als plek voor teamontwikkeling, organisatieverandering en coaching:

Shift happens outdoor! Actie, focus, inspiratie en ontwikkeling in adembenemende landschappen. Outdoorshift biedt avontuurlijke coachingsreizen in de natuur voor professionals en bedrijven. Onze visie is gebaseerd op drie pijlers:

  • mensen zijn ervoor gemaakt om in beweging te zijn en om grenzen te verleggen
  • als zekerheid en gemak wordt achterlaten ontstaat ruimte voor groei en ontwikkeling
  • flow, plezier en kameraadschap vormen de basis voor persoonlijke ontwikkeling en succes

Wij zijn samen met bedrijven en individuen actief op de mooiste plekken, met programma's die in het teken staan van persoonlijke groei, positieve verandering en  teamontwikkeling.

Uitgangspunten

Waarom outdoor bewegen en ontwikkelen?

Wij geloven dat de combinatie van bewegen in de natuur de beste setting is om veranderingen teweeg te brengen, te groeien en te ontwikkelen. Bewegen in de natuur zorgt voor een buitengewoon gunstig  effect op onze fysieke- en mentale gezondheid, en dus ook op ons functioneren, het functioneren van een team en/of een organisatie.

In de buitenlucht en volop in actie ben jij op je best. Je gaat op in het moment, alles valt op zijn plek...

Vrijheid en energie, uit je comfort zone!

Als mensen zijn we ervoor gemaakt om het avontuur aan te gaan, om nieuwe paden te ontdekken. Wil jij het goede gevoel volledig terugkrijgen? Wil je werk gaan maken van je dromen en je hart volgen? Dan hoort daar een gezonde dosis spanning bij. Creatieve spanning vind je buiten je comfort zone, in de zogenaamde stretch zone. Daar waar het net ongemakkelijk aanvoelt, waar je een tikje zenuwachtig wordt. Waar groei en ontwikkeling plaatsvindt. 

Op zoek naar flow

Je kunt in flow komen door met je volle aandacht met iets bezig te zijn wat voor jou authentiek is en past bij je persoonlijke waarden en kwaliteiten.  Als je in flow bent ga je volledig op in het moment, je geniet van de ervaring, je voelt je gelukkig en haalt het beste uit jezelf. Bij Outdoorshift gaan wij op zoek naar dit gevoel. 

Wij zetten teams en professionals letterlijk en figuurlijk in beweging. 

We zoeken de grenzen op en dagen uit om deze te verleggen. Daarbij sta je er niet alleen voor, je gaat samen aan de slag. We combineren fysieke uitdaging met coaching en workshops waarin de juiste vragen en ideeën als vanzelf lijken te ontstaan. De lichamelijke inspanning en het plezier in de groep zorgen voor een unieke sfeer. Persoonlijke ideeën worden uitgewisseld. Je kijkt met een frisse blik naar jezelf en komt tot nieuwe inzichten. 

Wat kan Outdoorshift voor jou betekenen?

Een avontuurlijke professional of werkgever? Onze trips zijn geschikt voor mensen en organisaties die meer uit zichzelf of bedrijf/afdeling willen halen. Iedereen die zichzelf wil ontwikkelen, een doel wil realiseren of een probleem wil oplossen.