Meer informatie over onze trips

Voor wie is de Wintersportcoach?

Skiërs en snowboarders vanaf licht gemiddeld niveau. (intermediate) Professionals en ondernemers in beweging, die verder vorm willen geven aan hun loopbaan en/of bedrijf en daar graag het gesprek over aangaan.

Mensen die het belangrijk vinden om focus te houden en durven investeren in zichzelf. professionals die niet alleen op een kantoor gesprekken willen voeren, maar die liever buiten het avontuur aangaan.

Wat doen we bij het Wintersportcoach programma?

Terug naar de basis in een prachtige outdoor setting waarbij plezier, ontwikkeling en fysieke uitdaging voorop staan. In je element, uit je comfort zone!

Een avontuurlijke wintersport waarbij de fysieke uitdaging op de berg wordt gecombineerd met coaching en workshops gericht op persoonlijke groei, verandering en ontwikkeling.

Wat kan deze trip voor je betekenen?

- Hectiek en keuzestress laat je achterwege. Je maakt een switch van veel moeten en bijhorende onrust naar focus en vertrouwen. 

- Flow! Je verlaat de comfort zone en bent actief bezig met persoonlijke ontwikkeling. Grote kans dat je in een flow komt. Dit geeft de ervaring van voldoening en vreugde. 

- Een reis als deze schept een band. Iedereen leert elkaar goed kennen, je bent actief bezig met een gedeelde passie en hebt tonnen plezier! Zo bouw je aan je persoonlijke netwerk. 

- Doelen stellen en plannen maken waar je onderling elkaar over een bepaalde periode op aan kunt spreken.  

De locaties

Voor onze programma's werken wij samen met verschillende bedrijven en locaties. Voor het programma Wintersportcoach maken wij onder anderen gebruik van twee prachtige locaties:

Gasthof Zillertal in Mayrhofen. Een prachtige locatie aan de rivier de Ziller met veel ruimte en mogelijkheden en tegelijk een gezellige en ongedwongen sfeer. In het Gasthof voel je je gelijk thuis. Hier hebben we een prachtige uitvalsbasis in het Zillertal, met alle mogelijkheden om ons op de berg uit te leven. Veel piste kilometers, freeride mogelijkheden, verschillende gebieden, de gletsjer in Hintertux, kortom een plek om je uit te leven! http://www.saiko.com/snowboardreizen/oostenrijk/mayrhofen/gasthof_zillertal/index.php

De Glemmlodge. De Glemmlodge is ideaal gelegen tussen Saalbach en Hinterglemm in het Salzburgerland. Een mooi en rustiek Landhaus met een gastvrije staf waarbij je volledig opgenomen wordt in de bergcommunity. Een relaxte basis. Vanuit hier keuzes te over: Saalbach Hinterglemm, Fieberbrunn, Zell am See, de gletsjer bij Kaprun, met ons programma zitten we hier wel goed! http://www.glemmlodge.com/1

Naar welke week gaat jouw voorkeur uit?

 Data in 2016 worden z.s.m. bekend gemaakt

Hoe werkt ons programma?

Samen met anderen genieten van een inspirerende omgeving waarin je volledig tot jezelf komt. De maskers gaan af en nieuwe inzichten lijken als vanzelf te ontstaan.  

We zetten mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Grenzen worden verlegd. De fysieke uitdaging tijdens de ski- en snowboard training, in combinatie met het plezier in de groep creëren een sfeer waarbij elke deelnemer tot zichzelf komt.   

De maskers gaan af, ieder komt in zijn kracht en tijdens de groepscoaching lijken de juiste vragen en ideeën als vanzelf te ontstaan.   

‘Learning by doing’ en buiten je comfort zone komen zijn belangrijke pijlers tijdens deze reis. In een fascinerend berglandschap waarin je dagelijks je grenzen verkent kom je veel over jezelf te weten. Het feit dat je in fysiek en mentaal opzicht de uitdaging aangaat gebruiken we om je ook anders naar je huidige persoonlijke situatie te laten kijken en inzicht op te doen.

Een coaching programma waarin actie en beweging afgewisseld wordt met denken stimuleert de creativiteit. Je doet nieuwe ideeën op. Tijd om te relativeren dus en daarbij ga je bergen plezier beleven!  

Het programma is praktisch ingericht. Er is een rode draad met daarbij een aantal vaste onderdelen. We blijven echter flexibel en laten ons vooral leiden door de omstandigheden ter plekke. Zoals het weer, de sneeuwcondities en de energie, sfeer en wensen van de groep.

Hoe gaan we te werk tijdens deze trip?

De ski- en snowboard onderdelen worden afgewisseld met gesprekken, workshops en andere momenten van reflectie. We gaan terug naar de basis: Waar sta jij voor? Waar draait het bij jou om? Welk plan zou je eigenlijk het liefst ten uitvoer brengen? Welke koers hou je daarbij aan?  

De rode draad

Het draait dus om jouw verhaal! Waar sta je voor en welke dromen en ideeën heb jij eigenlijk? Die  losse, ruwe gedachtes en ideeën die je al langer hebt zijn leidend. Tijdens de workshops voeren we motiverende gesprekken die inspiratie geven en waarin we tot de kern komen. Daarbij ga je ontdekken hoe waardevol jouw verhaal eigenlijk is en welke kansen en mogelijkheden er allemaal liggen.    

Het programma is praktisch ingericht. Er is een rode draad met daarbij een aantal vaste onderdelen. We blijven echter flexibel en laten ons vooral leiden door de omstandigheden ter plekke. Zoals het weer, de sneeuwcondities en de energie, sfeer en wensen van de groep.   

De volgende onderdelen kunnen aan bod komen:  

- Zelfanalyse: actualisatie van je zelfbeeld. Wie ben je en waar sta je voor

- Uit je comfort zone: Daar waar je echte talent komt bovendrijven.  

- Persoonlijke waarden. Wat motiveert jou?  

- Kernkwaliteiten. Ken je unieke kwaliteiten.  

- Flow. Waar en hoe heb je als in een flow gehandeld/gewerkt? Wat is daarvoor nodig?

- No limits! Wat als geld en andere triviale kwesties je niet zouden beperken? Welke droom heb je dan?  

- Belemmerende overtuigingen: Welke overtuiging zit je in de weg? Wat houd je letterlijk tegen?  

- De maskers af! Jij bent de beste versie van jezelf. De beste presentaties zijn die waarin je jouw persoonlijke verhaal weet over te brengen.  

- Actie: Waar ga je mee aan de slag? Waar mogen de anderen je over een afgesproken periode op aanspreken?  

Bovenstaande onderwerpen komen aan bod middels persoonlijke opdrachten, tijdens een coachingsgesprek maar vooral in de gezamenlijke workshops. Relativeren, elkaars verhalen horen en vooral om jezelf en om elkaar kunnen lachten zijn tijdens deze reis belangrijke uitgangspunten!

Wat houdt de ski- en snowboardtraining in?

Tijdens het programma op de berg maken we gebruik van ervaren instructeurs en gidsen die goed aansluiten bij ons programma. Mensen die uit ervaring weten hoe je uit je comfort zone komt en wat dat kan betekenen voor je ontwikkeling.   

De ski- en snowboardtraining gaat je dus veel plezier en nieuwe vaardigheden opleveren, waarbij het tegelijk belangrijke input levert voor ons coachingprogramma!   

Het belangrijkste tijdens onze activiteiten op de berg is samen lol hebben! Er is aandacht voor ski-/snowboardtechniek daarbij word je op speelse wijze uitgedaagd om je grenzen te verleggen en je niveau te verbeteren. Aanleren van nieuwe technieken of nieuwe zaken, zoals aandacht voor lawine safety en het oefenen daarvan in de praktijk kunnen daar ook bij    horen. Evenals bijvoorbeeld video opname en analyse.

Jouw investering?

De totale kosten voor deze trip bedragen € 1250,- (exclusief btw)  

Wat krijg je?   

Een unieke combinatie om te investeren in persoonlijke groei en ontwikkeling en tegelijk een prachtige wintersport te    beleven!    

Dit is inclusief:  

 Vijf dagen spelen in de sneeuw! On- en off piste  ski-/snowboardtraining onder begeleiding van ervaren gidsen;  

 Dagelijks coaching, workshops en begeleiding van het Outdoorshift team om stil te staan bij jouw ontwikkeling zodat jij het beste uit jezelf kunt halen;  

 Een verblijf met 6 overnachtingen in de sfeervolle Glemmlodge waardoor je helemaal in de bergsfeer en deze ontspannen community opgenomen wordt;  

 Elke ochtend een heerlijk ontbijt en ’s avonds diner.  

 5 daagse liftpas;  

Extra:  

 Voorafgaand aan de trip krijg je een persoonlijke intake zodat we elkaar alvast leren kennen en zo kunnen we meer te weten komen over jouw motivatie, wensen en vragen.  

 Je krijgt een persoonlijke opdracht mee ter voorbereiding zodat we in Oostenrijk goed van start kunnen met jouw persoonlijke verhaal.  

 Actiecheck en evaluatie in de periode na de reis!  

Eventueel:  

 lawinesafety training  

 video analyse  

 testmateriaal   (afhankelijk van voorkeur en omstandigheden)  

Exclusief:    Vervoer en lunch

Aanmeldingsformulier vrijblijvend intakegesprek


Voor jij met ons mee op reis gaat vinden wij het prettig een intakegesprek te houden, om jouw doelen en verwachtingen in kaart te brengen. Wil jij gratis en vrijblijvend een intakegesprek met één van onze coaches? Vul onderstaand formulier in, wij nemen snel contact met je op!


Naam

Telefoonnummer (optioneel)

e-mailadres

Vraag en/of opmerking