Fietsen en jezelf persoonlijk ontwikkelen? Ga met ons mee, op zoek naar flow!

Ben jij een actieve professional of ZZP’er en op zoek naar inzichten? Heb jij ook gemerkt dat je op je best bent wanneer je lichamelijk actief bent in de buitenlucht? Dan is deze fietsreis in september echt iets voor jou. Wij gaan fietsen als in een ‘Drôme’!  Tijdens deze week zul je uitgedaagd worden op zowel fysiek als mentaal vlak. In één week ervaar je de combinatie van intensieve fietstraining en coaching op het gebied van persoonlijke- en professionele ontwikkeling.

Op zoek naar flow in de Drôme

Geweldige ervaringen op de fiets worden afgewisseld met coachingssessies en workshops. Hierbij nemen we de inspiratie en mooie momenten die het fietsen ons biedt als uitgangspunt, en gaan we op zoek naar flow. Vervolgens kijken we hoe jij deze flow kan toepassen in je dagelijks leven als professional.

Het gebied

De Drome is een prachtig gebied om in het vroege najaar een geweldig fietsavontuur te beleven. In combinatie met coaching- en groepsessies is dit dé place-to-be om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Het zonnetje schijnt, de temperatuur is aangenaam, de omgeving fascinerend! De bergen zijn van het middenniveau. Pittig genoeg, maar minder hoog en lang als bijvoorbeeld in het hooggebergte van de Alpen. Dit biedt ons de mogelijkheid voor veel afwisseling en flexibiliteit tijdens de trainingen.

Geheel verzorgd? Niet echt: uit je comfort zone

Je kent ze vast wel de geheel verzorgde fietsreizen waar alles zo makkelijk mogelijk voor je wordt gemaakt en luxe en comfort de trefwoorden zijn… Dat is bij deze reis niet het geval. Bij onze fietsreis in de Drôme zijn we er juist op gericht dat het allemaal enigszins oncomfortabel wordt. Een beetje spannend ook, We zijn gericht op beter presteren, want door de focus die je daarbij nodig hebt, bereik je flow.

Wat gaan we precies doen?

Tijdens deze reis gaan wij beter leren klimmen, beter leren dalen en bijvoorbeeld technisch eens echt een goede bocht leren rijden. Tegelijkertijd gebruiken we de focus die je daarbij nodig hebt. We gaan op zoek naar flow en gebruiken deze principes vervolgens om met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan. Individueel, met collega’s of in jouw team. Hoe kom jij in je werk ook in deze flow?

Plezier, ongedwongenheid, groei

We maken pittige en afwisselende tochten langs de randen van de ruige Vercors. Het plezier en de motivatie in de groep zorgen ervoor dat je net dat beetje meer kan dan je van jezelf gewend bent. Onze ervaren en gecertificeerde wielertrainer zorgt hiervoor, samen met onze coaches! Met aanstekelijk enthousiasme en gouden wielertips en trucs voel je jezelf groeien.

Tijdens onze coaching en workshops over flow en persoonlijk ontwikkeling, geven we daar een passend vervolg aan

Meld je aan voor een vrijblijvend intakegesprek


Voor jij met ons mee op reis gaat vinden wij het prettig een intakegesprek te houden, om jouw doelen en verwachtingen in kaart te brengen.  Wil jij gratis en vrijblijvend een intakegesprek met één van onze coaches?  Vul onderstaand formulier in, wij nemen snel contact met je op!


Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen of opmerkingen