Hack flow op je racefiets: Shift happens outdoor! (ééndaagse clinic)

De ééndaagse wielerclinic "Flow in één dag" is een actief programma waarin beweging wordt afgewisseld met analyse en toepasbare Flow inzichten. Actie, leren, ontspanning en plezier staan centraal.

Bij Outdoorshift ligt onze focus op het thema Flow. Onder de titel “Flow in één dag” organiseren we een actieve clinic waarin we aan de slag gaan met direct toepasbare inzichten om jouw leven meer “flow” te geven.

Gun jezelf de tijd en de ruimte om jezelf professioneel, persoonlijk en op sportief vlak te ontwikkelen. Tijdens deze unieke dag gaan wij jou leren om vaker in een flow te komen, thuis én op je werk. Wij combineren de theoretische- en praktische inzichten over flow met een wielertraining op de Nedereindse berg. Dus geen beursgebouw waar we massaal zittend naar een spreker gaan luisteren, wij gaan actief de buitenlucht in!

Actief op zoek naar flow

Bewust of onbewust heb jij op je racefiets vast het gevoel van flow al eens ervaren. Het gevoel dat alles moeiteloos lijkt te gaan. Je geniet vol van het moment. Dit gevoel kun je vaker ervaren, ook op je werk! Je leert over de principes van flow en hoe je die toe kunt passen. Op de racefiets gaan we er actief mee aan de slag. Resultaat: je ervaart het gevoel van flow en leert hoe je het vaker én gericht toe kunt passen in andere settings.

Netwerken 2.0

Tijdens deze dag krijg jij niet alleen theoretische- en praktische informatie over flow. Het biedt jou tegelijk de kans om op een ontspannen manier en op basis van een gedeeld enthousiasme voor de racefiets kennis te maken met gelijkgestemde professionals. De persoonlijke, actieve en tegelijkertijd ontspannen setting is de beste plek voor een goed netwerkgesprek.

Wielrennen

Ook op je racefiets ga jij iets leren van onze enthousiaste wielercoach. Kan je wel wat techniektips en trucs gebruiken? Wil jij leren om sneller een bocht door te komen? In onze clinic beleven we samen een mooie dag, op een wielerparcours dat we volledig voor onszelf hebben. De wieleractiviteit staat in het teken van verbetering van je technische vaardigheden.

Programma

Wat is flow, hoe herken je het en hoe bereik je het? Door middel van oefeningen, theorie en het uitwisselen van ervaringen over flow wordt je bewust van de mogelijkheden. We gaan onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde wielertrainer actief aan de slag om onze techniek te verbeteren op de racefiets. Zo gaan we beter en sneller bochten leren rijden en aan onze zithouding werken.

Na een sportlunch gaan we de fiets weer op om de geleerde (fiets- en flow) technieken in de praktijk te brengen. De snelheid gaat wat omhoog en we gaan met een aantal spelvormen en competitie elementen aan de slag. De lat wordt dus wat hoger gelegd en grote kans dat we ook in een flow gaan komen.

Naast de uitdaging en de werkwijze van flow staat plezier natuurlijk voorop. Aan het eind van de dag staat de barbecue klaar om onder het genot van een hapje en drankje na te genieten. Een mooie gelegenheid om elkaar nog wat beter te leren kennen en (wieler-)verhalen uit te wisselen.

Resultaat

Flow! Je bent helemaal bijgespijkerd over de meest actuele flow-inzichten. Na deze dag heb je geleerd hoe je bewuster en op een regelmatige basis (nog) meer plezier en voldoening uit je werk kunt halen. Zo houd je energie over om na je werk op de fiets te stappen! 

Voor wie:

Ondernemers, ZZP’ers, Bedrijventeams. Actieve professionals die graag uitgedaagd worden en gericht zijn op ontwikkeling.

Prijs:

€ 195,- (excl. BTW)

Belangrijk:

  • Neem je eigen racefiets mee.
  • Zorg dat je materiaal in orde is.
  • Wees voorbereid op de weersomstandigheden en hou er rekening mee dat we af en toe wat langer
  • stilstaan voor uitleg en instructie.
  • Gebruik van een helm is verplicht.

Fietsniveau?

We gaan er vanuit dat je in de basis redelijk vertrouwd ben met je racefiets. Een kilometervreter of snelheidsmonster hoef je echt niet te zijn.

Meld je direct aan


Ben je enthousiast geworden over deze workshop? 
Vul onderstaand formulier in, wij nemen snel contact met je op!


Naam
E-mailadres
Telefoonnummer
Vragen of opmerkingen